Bakgrunnsbilde

Vinn markedspakke

Du som tegner oppdrag med oss i Drammen eller Nedre Eiker i perioden fra 1.12.14 tom 10.01.15. er med i trekingen av en markedspakke til en verdi av kr. 29.690!

Trekning av premien skjer mandag 12.01.15

Hva er Markedspakken? 

- Takst/ Boligsalgsrapport
BSR (Benyttes på det meste utenom leiligheter) Sertifisert takstmann vurderer boligen med en nøye gjennomgang og setter tilstandsgrader på boligen.

Takst er en enklere versjon av BSR og brukes hovedsakelig på leiligheter (uten tilstandsgrader)

- Styling
Veiledningsrapport som inneholder en konkret rom-for-rom liste over hvilke tiltak som bør gjøres for å gjøre boligen mer attraktiv.

- Foto
Fotografering, inntil 24 bilder, mastfoto, 3D plantegning (uavhengig av antall etg.), 2D plantegning (uavhengig av antall etg.), 3D-Walk (virtuell visning), Boligplanlegger (Vær din egen arkitekt)

- Annonse
En halvsides annonse i Drammens Tidende

- Internettannonsering
Finn.no annonse med utvidete tjenester, annonse på våre hjemmesider, annonse på eiendomsmegler1.no og våre mobiltilpassede sider. Du får digital nabolagsprofi l i Finn-annonsen samt visningsvarsel på SMS til dine interessenter.

Tilbudet gjelder ved salg gjennom EiendomsMegler 1 Buskerud Vestfold ( Drammen og Nedre Eiker) og kan ikke kombineres med andre tilbud fra EM1. Tilbudet er eksklusivt og tilbys kun kunder registrert i kampanjeperioden. Salgsoppdraget må skriftlig inngås med din megler innen utgangen av 10.januar 2015

Fyll inn skjema for en gratis og uforpliktende verdivurdering.